weCover

You drive, wecover

Wat is weCover?

weCover is een nieuwe geconnecteerde autoverzekering speciaal voor jonge bestuurders. Dankzij een box die gratis in uw wagen wordt geïnstalleerd, krijgt u korting op de premies van uw verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. Naargelang uw rijgewoonten, zoals de wegen die u neemt of de tijdstippen waarop u rijdt, kan de korting oplopen tot maar liefst 50%. Verbetert u uw rijgedrag, dan biedt weCover u bovendien tal van geschenken aan.

De verzekering die zich aanpast aan uw rijgewoonten

Bij installatie van de box krijgt u het eerste jaar een korting van 40% op uw Burgerlijke Aansprakelijkheidspremie. Naargelang uw rijgewoonte kan deze korting het daaropvolgende jaar evolueren.

Verbeter uw rijgedrag en win leuke geschenken dankzij de weCover-app

Ga de uitdagingen aan op de weCover-app, verbeter uw reflexen en leer de juiste rijvaardigheden aan. Elke geslaagde uitdaging levert u badges op waarmee u geschenken kunt verdienen.

Samen maken we het verkeer veiliger

Door verantwoord rijgedrag te belonen, draagt weCover bij tot een betere veiligheid voor elke bestuurder!

Uw voordelen

weCover: kortingen, geschenken en diensten

De in uw wagen geïnstalleerde weCover-box analyseert uw rijgewoonten, zoals de wegen die u neemt of de tijdstippen waarop u rijdt. Het premiebedrag van uw verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid wordt hieraan aangepast.

Handleiding

Uw voordelen

weCover: kortingen, geschenken en diensten

De in uw wagen geïnstalleerde weCover-box analyseert uw rijgewoonten, zoals de wegen die u neemt of de tijdstippen waarop u rijdt. Het premiebedrag van uw verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid wordt hieraan aangepast.

U wenst weCover te testen maar u heeft nog geen contract?

Dat kan! U kan de weCover applicatie gratis testen:

1. Download de app weCover via de App Store of Google Play.
2. Open de app en activeer de app door uw gegevens in te vullen.
3. Houd de app geactiveerd als u rijdt.
4. Ontdek uw score op het einde van uw rit.

WeCover maakt het makkelijker om de gewoontes en rijstijl te verbeteren.

download-ios download-google

 

Vragen?

 

weCover begrijpen - Score en beloningen - Gegevens en privéleven - Verandering van situatie - De box (weCover) - De app (weCover)

weCover begrijpen

terug naar overzicht

FAQ Score en beloningen

terug naar overzicht

Gegevens en privéleven

terug naar overzicht

Verandering van situatie

terug naar overzicht

De box (weCover)

terug naar overzicht

De app (weCover)

terug naar overzicht

weCover by Volkswagen Insurance is de commerciële benaming van een product van Actel – merk van P&V Verzekeringen cvba – Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058 – Koningsstraat 151, 1210 Brussel. U vindt op deze site algemene informatie over de weCover optie van de Volkswagen Insurance autoverzekering die door P&V Verzekeringen ontwikkeld werd en waarop het Belgische recht van toepassing is. De optie weCover is onderworpen aan voorwaarden waarvan u de informatie terugvindt op de site www.volkswageninsurance-weCover.be. Op de auto verzekering Volkswagen Insurance zijn uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden in verband met het verzekerde risico van toepassing. We verzoeken u dus om de algemene voorwaarden van dit product aandachtig te lezen vóór de inschrijving. Ze zijn beschikbaar op de website www.volkswageninsurance.be of op eenvoudig verzoek aan een sales adviseur van ons contact center. De verzekeringsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot stilzwijgende verlenging. Bij eventuele klachten kunt u contact opnemen met een sales adviseur van het contact center, uw bevoorrechte gesprekspartner voor al uw vragen. Hij zal alles doen om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze dienst Klachtenmanagement die uw klacht of opmerking zorgvuldig zal onderzoeken. Wij zullen de verschillende partijen trachten te verzoenen en naar een oplossing zoeken. U kunt met ons contact opnemen per brief (Klachtenmanagement, Koningsstraat 151, 1210 Brussel), per e-mail klacht@actel.be of telefonisch 02/250.90.60. Als u niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing kunt u zich wenden tot de Ombudsdienst van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel), telefonisch 02 547 58 71 of per mail info@ombudsman.as.